Sarenza Crusher på… Aigle gummistøvler og termostøvler!


Det er jo ikke ligefrem, fordi regnvejr er en mangelvare i Danmark… Men heldigvis har vi Aigle til at holde vores fødder tørre, når regnen bryder ud! Her kommer et lille indslag om én af vores absolutte franske favoritter, der længe har produceret fodtøj af allerhøjeste kvalitet og i lækre designs.

Støvler til regnen

Aigle gummistøvler og termostøvler

I mere end 150 år har Aigle udviklet og produceret sko for folk, der elsker udendørslivet. Grundlæggeren Hiram Hutchinsion var en Amerikaner, der valgte at bosætte sig i Frankrig. Efter at have anskaffet sig patent på vulkaniseret gummi, skabte han i 1853 brandet “A l’AIGLE”. I løbet af de næste 100 år voksede virksomheden sig større og større, og i 1989 lancerede Aigle en række nye sko-kollektioner og åbnede den allerførste butik i det eksklusive St. Germain-des-près-område i Paris.

 

Aigle gummistøvler

Kombinationen af autentiske, stilrene og praktiske sko har gjort Aigle til en vinder. Derudover har brandet også stor fokus på holdbarheden af deres produkter – der må nemlig aldrig gåes på kompromis med materialerne! Aigles unikke og lækre design kommer særligt til udtryk i deres gummistøvler: Lige gyldigt om det er sorte, røde, gule eller grønne gummistøvler, så elsker vi dem, selvfølgelig fordi de er fra Aigle!

Selv alle stjernerne er faldet pladask  for det franske brand – og med rigtig god grund!

Lauren Conrad

Lauren Conrad

Natalie Portman

Natalie Portman

Claudia Schiffer

Claudia Schiffer

Liv Tyler

Liv Tyler

Hos Sarenza kan I finde et bredt og varieret udvalg af støvler, gummistøvler, termostøvler og sko fra Aigle til både kvinder, mænd og børn. Sørg for at hele familien er dækket ind til fisketuren, festivalen eller hvilket som helst eventyr I nu skal på – tørskoet og med et smil på læben!

Aigle til kvinder

Aigle – Women

Aigle til børn

Aigle – Kids

Jeg kommenterer

*


*

Skriv din kommentar: