Star Wars indtager Sarenza – sammen med Crocs!


De er lette, de følger fodens form, de er ULTRA komfortable, og som om dette ikke var nok, så har favoritten Crocs valgt at lave et samarbejde med den ultimative blockbuster succes Star Wars i forbindelse med premieren på den seneste ”STAR WARS VII – THE FORCE AWAKENS”, der har premiere i de danske biografer d. 16 december. Vores forventninger er i hvert fald tårnhøje, og med J.J. Abrams bag roret mon ikke vi så kan regne med at fortsætteren til den episke saga vil leve op til vores forventninger? Anyways, hvis du både er fan af Crocs og Star Wars, så vil du ikke kunne stå for dette über-seje samarbejde!

Crocs-605x605

 

”May the Crocs be with you!”

Hos Sarenza finder du lige nu 8 eksklusive modeller, der nok skal få børnene op at flyve! Så hvis du også har nogle små mini Star Wars fans løbende rundt derhjemme, så lad dem vælge mellem den onde (og dog lidt seje) Dark Wader, en Stormtrooper eller måske selveste Hr. Yoda himself! Men overraskelsen stopper ikke her… Nogle par er udstyret med et selvlysende bånd, der vil lyse i mørket. Skynd jer ind og shop galaksens mest episke comfy-sko hos Sarenza!

crocs-2-605x635crocs-3-605x603

 

Er du alligevel ikke den helt store Star Wars fan, men stadig pjattet med Crocs, så smut ind på hjemmesiden her og se alle vores Crocs-sko hos Sarenza!

Jeg kommenterer

*


*

Skriv din kommentar: