Happy10 Sarenza: Fotoshoot med vores bedste kunder!


I ved nok allerede, at vi hos Sarenza fornyligt har fejret vores 10-års fødselsdag med fest, farver og glittrende høje hæle… 10 år med sjov, mode og selvfølgelig SKO fejrede vi med vores limited edition kollektion Happy10, en kæmpe fest med stafetløb i høje hæle samt en helt speciel dag med vores allerbedste kunder.

For at at vise hvor meeeeeeeeeeeeega meget vi sætter pris på vores kunder, udvalgte vi 6 ægte Sarenz’Adicts, der blev inviteret til fotoshoot på kontoret i Paris, hvor de også mødte vores forskellige teams, så de seneste kollektioner, og fik kager samt masser af sko, of course!

Jacqueline, Aurore, Stéphany, Isabelle, Véronique og Julie blev således vores superstar kunder: 6 piger, der har været tossede med sko og Sarenza i årevis, og derfor syntes vi, at de fortjente at blive forkælet med en special Sarenza day!

Happy10

Vi startede ud med en styling-session, hvor pigerne fik ordnet hår og make-up samt fik en Sarenza sweat shirt (som btw ALLE os ansatte har fået, og som vi ELSKER!). Herefter fik de lidt snacks inden de skulle møde de to administrerende direktører, Stephane Treppoz og Hélène Boulet-Supau. Og ja, som I kan se har Stephany vores exclusive Heart of Gras-sko i hånden, for selvfølgelig skulle pigerne være de første til at se vores glittrende kollektion!

Stéphane Treppoz

IMG_1730

Så skulle der poseres – Og man skulle næsten tro de aldrig havde lavet andet!

IMG_1774

Efter en god solid fransk frokost fik pigerne et sneak-peek på vores forårs/sommerkollektion 2016, hvor de fik lov til at vælge, lige præcis den sko de ville.

IMG_2363

Vi havde en vidunderlig og sjov dag, og det var fantastisk at møde vores største fans og give dem muligheden for at opleve vores hverdag hos Sarenza  - En hverdag der består af 100% fun, fashion and shoes!

IMG_1722

SAY CHEEEEEEEEESE!

 

 

 

Jeg kommenterer

*


*

Skriv din kommentar: