Gå i Rihannas fodspor – Sammen med Puma!


The Creeper

Attention please! Det uundgåelige sneakers-brand, som før i tiden blev associeret med verdens hurtigeste mand, Usain Bolt, har spændende nyheder!

I år har det populære sportsmærke slået sig sammen med den smukke RnB-sangerinde Rihanna, som nu er Pumas nyeste brand-ambassadør. For Puma var Rihanna den absolut idéelle person til at repræsentere brandets værdier: Hendes energi, hendes kreative karakter samt hendes bedrifter både på og uden for scenen gør nemlig sangfuglen til den perfekte kandidat!

rihanna-puma-ad-thatgrapejuice

Puma har derfor overgivet de artistiske regeringstøjler for sportskollektionen til kvinder 2015 til Rihanna. I samarbejde med et internt designteam har RnB-prinsessen formået at genfortolke mærkets velkendte og klassiske modeller.

Og Surpriiiiiiiiiiiiise – I kan nu shoppe det ultra-hotte samarbejde hos Sarenza! Fx dette lækre remix mellem den ikoniske klassiker (af samme navn) Suede Classic og rock/punkede platform-sko a la NYC!

Skal I have et par? Så er det lige her hos Sarenza. Men I skal skynde jer – modellen bliver hurtigt udsolgt!

Rihanna-Creeper_Group-Hero_Logos-605x302

 

Se også de andre fede modeller fra Pumas nyeste kollektion hos Sarenza!

PUMA

Jeg kommenterer

*


*

Skriv din kommentar: