How to be… trendy in bordeaux??


Den er uundgåelig, og den er en sikker vinder denne sæson! It-farven, der giver os lyst til hygge ved pejsen med et stort glas rødvin, mens vinteren kommer nærmere, og som vi nu ser over det hele! Bordeaux’en har allerede vundet alle fashionistaernes hjerter, både på gaden og på runway’en – Du kan simpelthen ikke misse bordeaux-trenden! Følg vores guide til hvordan denne lækre og varme farve kan bæres lige her:

For et lækkert preppy og casual look kan du kombinere en sømandsjakke i marineblå til et par sneakers i bordeaux!

Bordeaux sneakers

 

Bordeaux gør det super godt i lak, her i en derby model – som du ligeledes finder hos Sarenza for eksempel vores Schmoove Héroïne model ♥

Bordeaux laksko

 

Or in the high heel version… Femme fatale!

Bordeaux high heels

 

Andre materialer, såsom velour spiller også rigtig godt sammen med bordeaux, da velour ofte intensiverer varme farver. Til både ballerinaer og støvler i velour vil bordeaux-farven være perfekt til efterårs-outfittet.

Velour Bordeaux

Støvler bordeaux velour

Bordeaux-støvler vil især skabe det perfekte look til et par jeans eller en nederdel med sorte strømpebukser!

Bordeaux støvler

Eller hop på urban explorer-trenden med et par bordeaux vandrestøvler samt et par tykke strikstrømper – Så undgår du i hvert fald også kolde fusser til vinter!

Bordeaux boots med strømper

 

En farvekombination, man måske ikke ser så tit, er denne blege lyserøde sammen med bordeaux-rød. Ved første blik, kan det måske forekomme lidt underligt, men disse to farver komplementerer altså hinanden rigtig godt: Den lyserøde gør bordeaux’en mere blød og omvendt giver bordeaux’en det lyserøde lidt mere kant!

Bordeaux og lyserød

 

 

Hos Sarenza har vi allerede fundet de flotteste bordeaux-røde modeller frem til jer, så I kan finde jeres trendy favorit – Se dem her!

Bordeaux hos Sarenza

♥ ♥ ♥

 

Jeg kommenterer

*


*

Skriv din kommentar: