Street & Edgy med Sam #SarenzaInParis


Direkte fra vores hovedkontor i Paris giver vores skandinaviske dreamteam deres bud på sæsonens hotteste tendenser. Fem cool kvinder, med hver deres stil, vil på tur guide dig til den internationale modeverden og vise, hvordan du kan give det skandinaviske look et fransk touch! Først til mølle er svenske Sam, der her giver dig gode tips til en edgy og street stil. Du kan bl.a. se hendes favorit sko og tasker fra denne sæson og få gode fif til, hvordan du kan skabe et cool og edgy street look.

Street style, Nike, SarenzaInParis

Sarenza: Hvem er du og hvad arbejder du med hos Sarenza?

Sam: Jeg hedder Sam og arbejder med on-site marketing for den svenske hjemmeside. Jeg er ansvarlig for, at Sarenza altid viser de seneste trends på hjemmesiden og på de sociale medier. Udover det laver jeg nyhedsbreve med sæsonens skotrends, eksklusive tilbud og rabatkoder.

 

Sarenza: Hvordan vil du beskrive dit look?

Sam:  Jeg kan godt lide at mikse forskellige stile og har et street og lidt edgy look. Jeg går gerne i feminint og piget tøj og mikser det med et par Nike Rosherun eller et par platforms fra franske Robert Clergerie.

 

Sarenza: Fortæl os om dit udvalg af sko og tasker?

Sam: For mig var det en selvfølge at vælge et par sneakers fra Nike, da jeg er stor fan af mærket. Og så synes jeg, at Nike har lavet det fedeste miks med den piget lyserøde farve og de cool street sneakers.

Nike Internationalist, sneakers, SarenzaInParis, street style

Nike – Internationalist

Når det kommer til tasker kan jeg bedst lide stilrene og enkle former og gerne i sort. En sort takse passer til stort set alle outfits, så det er en sikker vinder. Jeg har derfor valgt danske Pieces, som har stilrene men smukke modeller til en god pris.

Pieces tasker, SarenzaInParis, street style

 Pieces – Siw Leather Crossover Bag

 

Sarenza: Hvilke par sko har du senest købt hos Sarenza?

Sam:  Sidst jeg handlede hos Sarenza valgte jeg et par sko med blomstermønstre fra Dr. Martens. Jeg elsker at blandet et par rå Dr. Martens støvler med et mere feminint outfit.

Sarenza: Hvad elsker du ved at arbejde på Sarenzas hovedkontor i Paris?

Sam:  Det er fantastisk, at vores kontor ligger i det centrale Paris. Byen tiltrækker mennesker fra hele verden, og jeg synes, at det er super fedt, at vi er så mange forskellige nationaliteter, der arbejder hos Sarenza!

Canal St Martin, SarenzaInParis

Kanalen St. Martin

 
Sarenza:  Hvad er dine yndlingssteder i Paris?

Sam:  Når solen titter frem, elsker jeg at sidde ved kanalen St. Martin i Republique, der er et område med en masse fede butikker og hyggelige caféer. De lune sommeraftener er der pakket med folk, som nyder solen med kaffe eller en kold flaske vin langs kanalen.

 
Sarenza:  Hvis du kun kunne gå i ét par sko hele dit liv, hvilket par ville du så vælge?

Sam: Så ville jeg vælge et par ankelstøvler fra Opening Ceremony. De er enkle men kan mikses på forskellige måder, så de både kan bruges sammen med et stilrent og et lidt mere funky outfit. Desuden er de ret bekvemmelige, hvilket er altafgørende for mig!

Opening Ceremony ankelstøver, SarenzaInParisOpening Ceremony – Shirley

 
Sarenza: Hvilke sko er dine favoritter fra dit udvalg af sko og tasker?

Shellys London Aaelle sko, SarenzaInParisShellys London – AAELLE

Jeg elsker disse sandaler fra Shellys London på grund af den brede hæl og remmen, som giver skoen et chunky look. Og så er farven helt fantastisk!

New Balance sneakers, SarenzaInParisNew Balance – U410

Udover sneakers fra Nike elsker jeg New Balance. Dette par er ret rene i deres udtryk, og vil gå rigtig godt sammen med et par jeans og en t-shirt eller med en sød sommerkjole i skønne farver.

Vagabond sandaler, plateausko, SarenzaInsideVagabond – Dioon 3747

Denne sommer kommer jeg med garanti til at gå i platformsandler som disse. Jeg synes at Vagabond  har mange fede modeller til gode priser.

 

Du kan se hele Sams udvalg af sko og tasker her og besøge #SarenzaInParis minisitet her!

Kom tilbage igen i næste uge, hvor danske Le giver gode råd til hendes preppy stil!

De har kommenteret.

  1. #1 lone:

    Hej, er vild med hele dit outfit, og vil gerne vide hvor din bluse er fra?

    • #2 Jessica:

      Hej Lone, tusind tak for din kommentar! Sams bluse kan findes hos Zara. :)

Jeg kommenterer

*


*

Skriv din kommentar: